Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

söndag 3 december, 7 dagar, 6 personer inkl. liftkort , Endast rum

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Chalet der Bichlhof Sonnberg 30

8,9

Vid ett vackert lugnt läge i utkanten av centrum av Zell am See ligger det vackra Chalet der Bichlhof Sonnberg 30. Lägenheterna är moderna och har en fantastisk utsikt över sjön Zell am See. Chalet der Bichlhof Sonnberg 30 är perfekt för en underbar semester med familjen eller en grupp vänner. Med bil når du City Express Bahn på ett par minuter, som är 1,9 kilometer bort. Centrum av Zell am See, med dess trendiga butiker, ligger ca 1,7 km bort. Här kan du göra dina dagliga inköp och köpa färskt bröd till frukost.

Efter en härlig dag i pisten kan du koppla av i det mysiga vardagsrummet i din lägenhet eller i källaren på Chalet der Bichlhof Sonnberg 30 och njuta av en drink. I det fullt utrustade köket kan du trolla fram delikata rätter och sätta på bordet. Har du inte lust att laga mat varje dag, så är det bara 400 meter från Chaletet till en en av de mysiga och autentiska restaurangerna i centrum, där du kan smaka på läckra österrikiska rätter.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till gamla staden cirka 1,7 kilometer
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 1,9 kilometer ( skidbuss gratis vid uppvisande av liftkort)
 • Avstånd till skidlift City Express Bahn cirka 1,9 kilometer
 • Avstånd till skidskola cirka 1,9 kilometer

Läs mer

Små hotell och stugor på magiska platser, alltid nära liften. Personlig service, bekväma rum och rustik inredning är standard med Sunweb Secrets.

Läs mer

Vill du se fler Sunweb Secrets? Vi erbjuder Secrets på många av våra trevliga destinationer.

Alla Secrets hotell

Är Sunweb Secrets är inte vad du letar efter? Se våra andra Koncept och hitta exakt vad du söker!

 • Lugnt läge
 • Fantastisk utsikt
 • Nyrenoverade lägenheter

Faciliteter

 • Klass: komfort
 • Ingen hiss
 • Inga värdeskåp tillgängliga
 • Brödservice

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Endast boende

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skidområdet: Zell am See - Kaprun

Höjd

3209m
757m

Skidbackar

32km

49km

57km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 8
Stollift 17
Släplift 21

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Zell am See - Kaprun är ett av de bästa skidområdena i Österrike. I detta område hittar du bland annat Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen och Fusch. På grund av de många glaciärerna och snökanonerna kan skidområdet även erbjuda 100% snögaranti. En ytterliggare fördel med glaciärerna är att de är ägnade åt både nybörjare och erfarna skidåkare.

Gondolerna ’Gletscherjet 1’ och "Gletscherjet 2' tar dig snabbt från Kaprun till liftarna vid Kitzsteinhorn. Från Zell am See avgår tre gondoler, som säkrar en snabb transport till de högsta topparna av Schmittenhöhe. Från Schüttdorf är där en förbindelse på Areitbahn till Schmittenhöhe.

För längdåkare, omfattar detta område den berömda "Pinzga Loipe" med upp till ca 230 km längdåkningsspår. Snowboardåkare kan också bortsett från i pisterna, roa sig i funparken och i halfpiperna. På toppen av Schmittenhöhe ligger Berghotel med en enorm solterrass. När solen skiner spelas det ofta livemusik här. Den svarta backen är en utmaning och en bra avslutning på en härlig skiddag. Gör dig själv en tjänst och besök Snaps Hans på toppen av Schmittenhöhe.

Läs mer om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=128073 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)