Kontakta oss på telefon: 040-668 80 88

lördag 2 december, 7 dagar, 2 personer inkl. liftkort , Halvpension

 Dölj det bästa priset
 Visa det bästa priset

Gasthof Limberghof

Gasthof Limberghof är ett äkta och traditionellt lanthotell med en 500-årig tradition. Detta charmiga gästhus har ett underbart lugnt läge och är känt för sina utmärkta, traditionella rätter och mysiga atmosfär. Rummen i denna bostad är inredda i traditionell stil, med rustika möbler och eget badrum. Skidliften och centrala Zell am See ligger 3 km bort men skidbussen, som tar dig dit på nolltid, ligger bara 100 meter från värdshuset.

På Gasthof Limberghof kan du njuta av frukost med tyrolsk mat och på kvällen serveras det nostalgiska rätter i restaurangen, som original Pinzgauer-specialiteter och produkter från ortens egna vingårdar.

Läs mer

Läge och omgivning

 • Avstånd till centrum cirka 3 kilometer
 • Avstånd till flygplats salzburg cirka 80 kilometer
 • Avstånd till skidbusshållplats cirka 100 meter
 • Närmaste affärer cirka 1 kilometer

Läs mer

 • Traditionellt gästhus
 • God mad
 • Bastu
 • Med kör själv eller flyg

Faciliteter

 • Reception
 • Lobby
 • Parkeringsplats
 • Sängkläder ingår

Fler faciliteter

Liftkort

För mer information om liftkorten, klicka på information (i) ikonen.

Pension

Halvpension

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52306

Skidområdet: Zell am See - Kaprun

Höjd

3209m
757m

Skidbackar

32km

49km

57km

0km

Liftar

Tåg 0
Kabinbana 4
Gondobana 8
Stollift 17
Släplift 21

Glaciärer

1

Längdspår

230km

Funparks

Inga

Zell am See - Kaprun är ett av de bästa skidområdena i Österrike. I detta område hittar du bland annat Zell am See, Kaprun, Bruck, Piesendorf, Maishofen och Fusch. På grund av de många glaciärerna och snökanonerna kan skidområdet även erbjuda 100% snögaranti. En ytterliggare fördel med glaciärerna är att de är ägnade åt både nybörjare och erfarna skidåkare.

Gondolerna ’Gletscherjet 1’ och "Gletscherjet 2' tar dig snabbt från Kaprun till liftarna vid Kitzsteinhorn. Från Zell am See avgår tre gondoler, som säkrar en snabb transport till de högsta topparna av Schmittenhöhe. Från Schüttdorf är där en förbindelse på Areitbahn till Schmittenhöhe.

För längdåkare, omfattar detta område den berömda "Pinzga Loipe" med upp till ca 230 km längdåkningsspår. Snowboardåkare kan också bortsett från i pisterna, roa sig i funparken och i halfpiperna. På toppen av Schmittenhöhe ligger Berghotel med en enorm solterrass. När solen skiner spelas det ofta livemusik här. Den svarta backen är en utmaning och en bra avslutning på en härlig skiddag. Gör dig själv en tjänst och besök Snaps Hans på toppen av Schmittenhöhe.

Läs mer om Zell am See - Kaprun

#!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52306
#!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=156442 #!


Resenärer

Fyll i hur många ni är. Pris och information anpassas därefter när du söker resor. OBS. barnrabatter räknas först ut i bokningssteg 3.

Vuxna Äldre än 17 år
Barn (2 till 16 år)
Små barn (0 till 1 år)